Er zijn veel mogelijkheden om met ons in contact te komen als u niet zelf uw afspraak in wilt of kunt plannen of eerst nog iets wil vragen: App, mail of contactformulier.   Dit doen we bewust omdat telefonisch contact vaak niet lukt.  Tijdens een behandeling nemen we niet op en het wordt vaak te laat om terug te bellen. Zo zijn we tóch bereikbaar.  

 

Bezoekadres:  Koning Gustaafweg 2 in Zierikzee

De praktijk is rolstoel (en rollator) vriendelijk! . Ook met scootmobiel kunt u tot aan de deur komen. 

 

Telefoon:   0617 627 010 ( voorkeur voor app, zie het groene linkje voor een rechtstreekse verbinding)

Mail : praktijk@ppzierikzee.nl 

Op deze website kunt u via de blauwe link "  maak afspraak" heel eenvoudig uw eigen afspraak inplannen. Lees de verschillende behandelingen rustig door, maak vervolgens uw keuze en kies een beschikbare tijd. Let op, de agenda staat erg vol. Wilt u een spoedbehandeling buiten de mogelijke tijden ( bijvoorbeeld na 17.00 of in het weekend) dan is dat meestal mogelijk. Hier wordt een toeslag van 10,00 voor berekend. Neemt u contact op via de app voor de mogelijkheden van een BEHANDELING OP AANVRAAG

U krijgt altijd een bevestiging én een herinnering van uw gemaakte afspraak. 

 

Lukt het niet om uw afspraak na te komen, annuleert u dan alstublieft tenminste 24 uur van tevoren. Annuleert u later of helemaal niet dan zullen wij uw afspraak helaas in rekening moeten brengen.